NY GRUPP FÖR FLICKOR!

Basket fortsätter att växa i populäritet! Vi tänker därför dra igång en grupp för flickor födda 2009-2012 med start i höst.

Det spelar ingen roll om man är nybörjare eller har spelat tidigare.

Träningen kommer vara i Trelleborg, dagar och tider meddelas längre fram. Mejla Karin: kb@gopirates.se så sätts ni på intresselista och blir kontaktade inför terminen som startar i augusti. Who run the world? Girls!

Foto: Mika Pirttinen Grafik: aya.se

Pirates Day!

22-05-08

Tack alla som var med i dag på Pirates Day! Vi är väldigt glada och tacksamma över att vår förening växer och att fler och fler upptäcker den här roliga sporten. Idag var vi mer än 60 barn och ungdomar samt 15 tränare!

Under dagen har vi spelat basket där både de yngre och ungdomarna spelat tillsammans i samma lag, där vi lagt fokus på att känna spelglädje. Väldigt fint att se hur våra ungdomar tar hand om de yngre och uppmuntrar dem! 

Vi har grillat och ätit tillsammans i solskenet för att sedan spela en spännande final som gick till två förlängningar! Ingen ville gå hem helt enkelt!

Dagen markerar avslutet på den här terminen men det är fortfarande spel på gång i olika turneringar för flera lag. Vi fortsätter också att träna hela sommaren som vi alltid gör för hos Pirates är ”Every Day Is Game Day”.

Ordinare termin börjar igen i augusti i samband med skolstarten. Vi önskar alla en glad sommar! 

Foto: Karin Boijertz
Foto: Karin Boijertz

Vill du inspirera och motivera?

22-04-20
Intresset för att spela basket i Trelleborg Pirates är väldigt stort och vi söker därför fler tränare! Vi har idag ca 20 ideellt engagerade tränare till våra barn-, ungdoms- och elitlag. 

För att kunna möta det stora intresset som finns söker vi nu efter fler tränare. Vi behöver framförallt tränare till våra två nystartade lag för pojkar respektive flickor 14-17 år, som är nya i sporten. 

Våra tränaruppdrag är ideella. Vi erbjuder dig introduktions-utbildningar, coachträffar och clinics samt en delaktighet i att gemensamt utveckla vår förening. Om du är intresserad av att engagera dig som tränare så hör gärna av dig till Karin på kb@gopirates.se

Obs! Kolla gärna i din skräpkorg att vårt svar inte hamnat där om du mejlar oss!22-01-05

Under hösten har det förts diskussioner om att hitta ett sätt att skapa ett större samarbete inom idrotten i Trelleborg. Dessa diskussioner ledde till att Trelleborgs Idrottsallians bildades 220103. Trelleborgs Idrottsallians är en förening skapad för att ge förutsättningar för dess medlemmar att öka samarbetet.

Målsättningarna i samarbetet är bland annat:

  • Öka andelen idrottsutövande barn och ungdomar i staden
  • Ge möjlighet till alla att utöva idrott
  • Skapa en stabilare ekonomisk bas för medlemsföreningarna

Medlemsklubbar:
Pingvin Rugby Club
Palmstadens IK
Trelleborgs Ishockeyförening
Trelleborgs Konståkningsförening
United Fighters
Stavsten HK
Trelleborg Pirates

21-05-31
Sommarbasket!
3×3 Challenge
Varannan söndag med start den 20 juni spelar vi på utomhusplanen vid Västervångshallen mellan kl 16-18.

Anmäl dig 15 min innan.

Speldatum:
Datum 20/6, 4/7, 18/7 ,1/8
Arrangeras med stöd av
Trelleborgs Kommun.


21-05-21

Hjälp oss säga grattis till Pirates egen Kene Chukwuka som tar examen i USA. Kene började sin collegekarriär i Pitt D1 och avslutade nu i Pepperdine D1.

Han har varit en exemplarisk student både på och av plan och vi är extremt stolta att han representerat Pirates flagga och vår kultur. Grattis Kene! 
21-05-12

Jordan Lou Highlights 2020
Säsongen blev inte så lång 2020, bara 4 matcher innan pandemin satte stopp för vidare spel.

Här är några härliga highligths från året med vår pointguard Jordan Lou, som kom hem från spel i Berlin när Europa stängde ner. Glädjande för oss är att han har tränat våra barn och ungdomar under året som gått!
21-05-04

Spelschemat är här!
Om myndigheterna tillåter kommer Superettan dra igång 21-10-17
Pirates möter RIG Mark borta i första omgången. Här ser du våra kommande matcher!